Tradycja w zgodzie z naturą

Żeberka w sosie BBQ podawane z frytkami z batatów
24 października 2017
Oryginalny aromat włoskiej kuchni w Twoim domu
24 października 2017

Marka Sudecki to marka zbudowana na szacunku do tradycyjnych receptur. Naturalne składniki i powolny proces powstawania produktów to elementy, które stanowią̨ klucz do stworzenia aromatycznych i głębokich smaków. Marka Sudecki specjalizuje się̨ w produkcji musztard i octów, które odznaczają̨ się wysoką jakością̨ oraz naturalnym aromatem. Do produktów nie dodajemy ulepszaczy smaku, stawiamy na moc naturalnych składników. Wyborny smak to zasługa powolnego procesu powstawania przetworów Sudecki. Tradycja wytwarzania octów i musztard przekazywana jest tu z pokolenia na pokolenie. Chcemy dzielić́ się nią z ludźmi, którzy wybierają̨ markę̨ Sudecki. Przedstawiamy naszą ofertę̨ tradycyjnych smaków: Musztarda sarepska – ostra musztarda na bazie gorczycy sarepskiej, stworzona przy użyciu wysokogatunkowego octu spirytusowego oraz aromatycznych przypraw. Doskonale przełamuje smak łagodnych potraw, nadając im wyjątkowego charakteru. Musztarda stołowa – tradycyjny dodatek do dań kuchni polskiej, który zachwyca łagodnym smakiem i delikatną konsystencją. Ocet spirytusowy 10% – tradycyjny ocet spirytusowy 10% kwasowości o delikatnie kwaśnym smaku i intensywnym zapachu. Niezastąpiony dodatek do wielu tradycyjnych dań kuchni polskiej. Ocet jabłkowy 6% – wyjątkowo delikatny ocet wytwarzany na bazie dojrzałych, starannie wyselekcjonowanych jabłek. Nadaje potrawom subtelnej nuty słodyczy i podkreśla ich naturalny aromat. Ocet winny z czerwonego wina 6% – mocno aromatyczny ocet powstały na bazie czerwonego wina w wyniku naturalnego, powolnego procesu fermentacji. Doceniany na całym świecie za swe walory smakowe i zdrowotne.